Episoadele

Primul episod – Sosirea la Sweet-Amoris

O mutarea, un oraș nou, un liceu nou. Bine ai venit la Sweet Amoris!

În drum spre noua ta școala, directoarea îți dă de știre că transferul tău nu a fost corect realizat. Lipsesc câteva piese din dosarul tău, trebuie să le găsești.

Fă cunoștință cu câțiva din colegii tăi din care doi băieți, Nathaniel, delegatul șef, un tip destul de simpatic, însă pare un pic încordat și Castiel rebelul liceului, dificil de abordat.

Al treilea băiat?! Ken, un vechi prieten din fosta ta școală, foarte îndrăgostit de tine te-a urmat până aici!

Depune piesele lipsă la dosar şi fă cunoştinţă cu băieţii. Cu cine ai să te înţelegi cel mai bine la sosirea ta? Dezvăluie trei finaluri diferite!

Al doilea episod – Cluburile liceului.

Directoarea dorește să te implici mai mult în viața liceului. Eşti sportiv sau mai degrabă ecologist? Ai de ales să dai o mână de ajutor clubului de baschet sau clubului de grădinărit.

Se pare că Nathaniel și Castiel au o problemă de reglat, tensiunea urcă...Pe cine vei ajuta? Trei finaluri diferite de descoperit.

Al treilea episod. – Urgent, câine pierdut!

Directoarea e nervoasă! Câinele ei Kiki a luat-o la fugă și n-ai de ales, trebuie să-l găsești imediat dacă nu vrei să-i suporți istericalele.

Ai încă de lucru la clubul ales în episodul anterior, şi un nou băiat pe care să-l cunoşti la fiecare club. Dezvăluie patru finaluri diferite!


... și multe alte episoade de descoperit!